Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η Ταβέρνα Μπουγαρίνι βρίσκετε 50 μέτρα απο την παραλία Ψαρού Ζακύνθου στο Μέσο Γερακάρι . Βρισκόμαστε κοντά σε μια από της ωραιότερες παράλιες της Ζακύνθου σε ένα ήσυχο και καταπράσινο χωριό γεμάτο λεμονιές και ελαιόδεντρα  . Συνδυάστε πολύ καλό  φαγητό  , γνήσια Ζακυνθινή κουζίνα από τοπικές πρώτες ύλες  μαζί με το μπάνιο ή την βόλτα στην εξοχή της Ζακύνθου  .

Ζακυνθινή κουζίνα ....

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Όμορφα τραπέζια  παραδοσιακά  σκιάζονται από καταπράσινες μουριές  δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα απολαυστικό  γεύμα . Το φυσικό γκαζόν  δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην έξοχη και απολαμβάνετε το γεύμα σας  σε ένα ξέφωτο .  100 τμ Play room με ποδήλατα τσουλήθρα , κούνιες δίνουν την  δυνατότητα στα μικρά παιδιά να παίξουν ελεύθερα χωρίς κινδύνους   . Ούζο ,Τσίπουρο , Παγωμένη Μπύρα ,  και Κρασί ντόπιο συνοδεύουν τα ζακυνθινά πιάτα μας   . Μέτα το γεύμα μπορείτε να ξεναγηθείτε στην έκθεση παραδοσιακών υφαντών που υπάρχει στο χώρο να δείτε τον αργαλειό και τα παράγωγα του ( υφαντά )   .

Συνταγές και πιάτα από αλλές εποχές ...

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Τα λαχανικά που σερβίρονται στην ταβέρνα είναι παράγωγη μας  οργανικής καλλιέργειας χωρίς πρόσθετα και φυτοφάρμακα  .  Οι ντομάτες  , πιπεριές , μελιτζάνες  ,μαρούλια , κολοκύθια  , φασολάκια ,   καλλιεργούνται σε χωράφι  2 στρεμμάτων  διπλά από την ταβέρνα για άμεση κατανάλωση .

Τοπικές πρώτες ύλες .....

ΨΑΡΟΥ ΜΕΣΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ

Η Παραλία Ψαρού βρίσκεται 3 km από το Μέσο Γερακαρι , απέχει 12 km από το κέντρο της Ζακύνθου και συνορεύει με την παράλια Αμμούδι και τον Κάβο  Ψαρού . Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης  ο Αλυκανάς και οι Αλυκές  .Η παραλία Ψαρού είναι σαν ιδιωτικός κολπίσκος και  βραβεύεται κάθε χρόνο  με την Γαλάζια σημαία . Η ψαρού είναι μοναδικά ήσυχο και ρομαντικό μέρος μέσα στους ελαιώνες και τις λεμονιές  . Οι λαχανόκηποι έχουν την τιμητική τους και ο παραλιακός δρόμος είναι μοναδικός για απογευματινούς περιπάτους.

Πως θα φτάσετε στην Ψαρού  ;

Από το κέντρο της Ζακύνθου έχετε την δυνατότητα να έρθετε από 2 δρόμους  προς Αλυκές .

  1. Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο μετά το Κρυονέρι φτάνετε στο Τσιλιβί . Κρατήστε πορεία προς τα δεξιά για τον Πλάνο και πιο κάτω την  Κυψέλη  προσπερνάτε το ξενοδοχείο “ Πανσιόν Τόνια “  και στα 300 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ψαρού . Θα μας βρείτε “ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΟΥΓΑΡΙΝΙ “ περίπου στα 500  μετρά μετά απέναντι από το camping Paradise .
  2. Μέσα από την πλατεία του Αγ. Μάρκου φτάνουμε στην διασταύρωση της μπόχαλης . Προσπερνάμε και στην επόμeνη διασταύρωση κάνουμε δεξιά . Οδηγάμε  2 περιπου km και συναντάμε άλλη διασταύρωση εκεί που ξεκινάει το Τσιλιβί . Περνάμε μέσα από το Τσιλιβί  προσπερνάμε τον Πλάνο Κυψέλη  προσπερνάτε το ξενοδοχείο “ Πανσιόν Τόνια “  και στα 300 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ψαρού . Θα μας βρείτε “ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΟΥΓΑΡΙΝΙ “ περίπου στα 500  μετρά μετά απέναντι από το camping Paradise .

Παραδοσιακό χωριό με την καλύτερη παραλία της Ζακύνθου ....

Testimonials

Πολύ νόστιμα φαγήτα , τα τραπεζία ειναι σε εξαιρετική  τοποθεσία  κάτω απο την σκία των δενδρων .

Thank you for all your help and assistance over the years with our products.
I would have no hesitation in recommending you to my clients.

I love this pub. Lots of different beer anyone can make happy!

online Education

Γνωρίστε την ταβέρνα μας και την φιλοξενία μας  !!!

Τα φαγητά που σερβίρονται , παρασκευάζονται απο τις καλύτερες πρώτες ύλες της Ζακύνθου .